Åter en Fredag .

Ja , då va det fredag igen . Känns som dagarna bara rinner iväg :( Vill inte det ska gå så snabbt som det gör för har litte grejer kvar som jag ska sy innan studenten ;) Heheh ! 

Idag
har det varit en chilldag har inte gjort så mycket , sydde på mina byxor i skolan som snart är klara :) Gjorde även min muntliga bokredovisning idag , tyckte inte det gick så bra men fick Vg- hheheh ! Annars händer det inte så mycket ikväll ska bara vara hemma o kolla tv tror jag o kanske plugga litte .
 
Imorgon ska jag kanske åka till Göteborg o träffa Elena chilla litte i stan :)

På söndag
blir det nog bara chill hemma kolla tv o tjocka mig . ahhahaha :)



Saknar min Dennis



Var ett tag sen jag skrev , hehe .

I fredags drog jag o mamma till karlstad till mina kusiner . Dennis skulle egentligen också hängt med men han hoppade på fel tåg men det stod gbg på tåget :( Surt .

I lördags blev det massa shopping :) heheh ! Hittade 2 skjortor , 2 tjocktröjor o ett par jeans leggings :) Nice !
Sen efter shoppingen stack vi hem till kusinerna , sen efter drog vi till mina sysslingar det va kul :) Heheh

I söndags skulle jag åka hem vi 1 men jag bokade en ny biljett o den blev 6 ;) Heheh ! Tog det bara lungt .

Måndag : Va det bara chill , stack hem till frida o kollade Sverige - Spanien . Sverige vann , hehe !

Tisdag : Jaaaaaaaaaaaaag & Deeeeennis har 2 år <3<3<3<3<3<3  Hade matte prov gick ganska bra tror jag , blir nog godkänd hoppas ja :D Sen blev det träning , kul träning men ganska oseriös . Heheh

Onsdag : Josse 19 år Grattis gumms ;) Slutade tidigt efter skolan stack jag , josse , rebecka & heidi till thn för att äta kina mat va niiiice :) Blev mätt ganska snabbt heheh (: Sen drog jag till överby där jag skulle möta elena . Vi shoppade litte , hittade ett par jeans o en ROSA tröja . hahahha ! Har ju alltid typ bara svarta tröjor hahahahahhaha . Nu blir det o kolla Sverige - Kuwait .

Imorrn : Ingen träning inställd pga Sverige matchen . Sverige - Kroatien :)

Fredag : Åker till dennis , ska fira våran 2 års dag :) <3<3 Ska bli mysigt



Trööööött

Idag var jag och Frida ner i Råda o kollade veteranderna som spelade handboll , heheh . Det gick ju inte så bra för mellerud men HAHAHA.Annars har jag inte gjort så mycket pluggade litte när jag kom hem och käkade ;)  Bruuuuuuuur ringde mig förut o sa att hon var i Sweden heheh jag trodde hon skojade men det gjorde hon inte heheh , Kul fan ska chilla med henne imorrn ;) Blir o kolla handboll imorrn , kan inte vara med o spela för har sjuk"/. Annars blir det bara chill imorrn , heheh . På måndag ska kollektionen vara inlämnad så ska ta en sista titt på den imorrn :) heheh . Men det var allt för mig idag =) Pzzzzzzz ;)

RSS 2.0