Söndag .

Igår var jag med Elena . Vi satt hemma hos min och käkade kladdkaka och kollade på Lud , zbunjen ,normalan den serien är as rolig ;) Heheh . Efter det hade vi inget och göra typ så vi gick in på datan och elena ville ladda ner Picasa så vi gjorde det :) Hahah ! Så vi bestämde oss för att gör om min blogg elr a elena visste hur man gjorde hahahahhaah . Sken , beskär , sepia , svartvit och lite sådana ord användes :) Fatta inget med som tur va så fattade brur :) Resultatet kan ni se längst upp på sidan :) Nice som faen :D

Idag vaknade jag ganska tidigt vid 9,00 inte riktigt likt mig men ;) igår vaknade jag halv 1 av att elena ringde o väckte mig .

Elena : Hej brur vad gör du ?
Jag: Jag sover.vad gör du?
Elena:jag är på väg till centralen.
Jag:okej,vad ville du?
Elena: skulle bara fråga om vi ska chilla sen.(typiskt elena fråga hahhah)
Jag: aa ringer dig sen.(trött som faen)


så idag tänkte jag göra samma sak när jag vaknade så jag ringde henne vid 9,10. hahahha ! fast jag fattade inte att hon var kvar i luren för jag bara brur vad gör du.så hörde jag henne mumla någonting . hahahha ! men hörde jag bara KLICK!

men annars ska jag inte göra så mycket idag jag ska kolla sveriges sämsta bilförare,och sen Polen-Danmark bronsmatchen i handboll , och sen Kroatien-Frankrike vm final i handboll . Heja Frankrike!!! och tänkte plugga lite också:) men nu ska jag iväg och äta lite frukost:)

// Caki

RSS 2.0